duminică, 27 mai 2012

Lucian Bute KO - REVANSA





Sa fi avut dreptate Mosul Doroftei , ca daca ai meciuri numai in Canada , se pot aranja ? Ete dubios , faptul ca Lucian a piedut prin KO in repriza 5 . Vroiam , eventual sa fi pierdut la puncte in ultima repriza , ca nu este vorba de o lovitura norocoasa a lui Froch . Dupa 30 de victorii prin KO , este aproape imposibil sa pierzi prin KO .
Sa fie atat de bun Froch , sau Lucian sa nu-l fi luat in serios ?

Ce se va intampla cand va fi REVANSA ? 



Box: Lucian Bute a fost facut KO de Carl Froch in runda a 5-a – Nottingham (26-27.05.2012 – vezi KO)

Dragi prieteni, este ora 2.00. Asteptam sa apara cei doi boxeri. In sala sunt aproximativ 1.400 de suporteri ai lui Lucian Bute, care scandeaza “Bute-Bute” si “Romania-Romania”. Pana acum romanii ii domina pe englezi, dar trebuie sa asteptam pana incepe meciul. Emotiile sunt mari, eu cel putin simt ca imi iese inima din piept de cat de tare bate. Vreau sa inceapa odata meciul, ca sa imi treaca.
Mai un pic. Acum intra boxerii. Primul intra Carl Froch. Sala e in delir. Dar se aud si fluieraturi, probabil de la ai nostri.
Acum intra Lucian Bute, intr-un cor de huiduieli. Se aud si aplauze, probabil de la ai nostri.  Bute intra cu centura. Speram sa o pastreze si dupa meci.
Carl Froch: 30 meciuri, 28 victorii (20 KO) si 2 infrangeri
Lucian Bute: 30 meciuri, 30 victorii (24 KO), 0 infrangeri.
Incepe meciul. Hai Lucian Bute!!!
Schimburi dure de lovituri intre cei doi. Un upercut bun al lui Lucian. Se aud bine romanii din sala.
Un croseu de stanga, inca unul. Bute a inceput bine. S-a terminat prima repriza.
A inceput runda a doua. Un croseu de stanga urmat de un upercut. Froch loveste mereu dupa ce arbitrul opreste lupta, la clinch-uri. Froch a lovit si cu capul. Groaznic. Totusi Bute il domina. S-a incheiat si runda a doua.
Runda a treia. Un croseu de stanga, o directa de dreapta. Auch! Froch l-a inghesuit pe Bute la colt. Lucian are probleme. Bute a scapat, dar este cam groggy. Speram sa isi revina in rundele urmatoare.
Runda a patra. Pana acum, o runda echilibrata. Iarasi au pornit la bataie, nu e bine pentru Bute. Lucian rezista din ce in ce mai greu. Uf, a scapat. Pana acum nu e bine. Froch conduce la puncte.
Runda a cincea. Lucian este facut KO. Bute e groggy. Nu isi mai revine. Asta a fost. Nu i-a reusit nimic. Pacat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu