marți, 14 august 2012

Bahmu se Prigoană


Prigoană şi Bahmu se împacă




Conflictul declanşat săptămâna trecută între afaceristul Silviu Prigoană (48 de ani) şi soţia sa, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani), s-ar putea încheia. Asta pentru că vedeta TV a vorbit ieri cu un mediator care încearcă să-i împace pe cei doi protagonişti ai bătăliei conjugale.

  1. Colonizarea de pe Marte !

  2.   Ne pregătim pentru Marte

  3.    Robot pe Marte

  4.   Ce să mai citim?

  5. Tatăl fondator al Uniunii Europene.            

  6. Colonizarea de pe Marte !

  7.   Ne pregătim pentru Marte

  8. Colonizarea Marte poate determina umanitatea să-și modifice ADN-ul ?

  9. Cine mai urăște să poarte mască?


După ce a plecat de acasă din cauza neînţelegerilor cu soţul ei, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu s-a mutat cu cei doi copii, Eduard şi Maximus, într- o vilă din zona Pantelimon, Ilfov, pe care a închiriat-o pe un an. Apoi, vedeta TV şi avocatul ei au mers la Protecţia Copilului pentru a depune hârtii care să dovedească faptul că mama şi băieţii ei au unde să locuiască. Acum, Bahmuţeanca pare că dă înapoi în ceea ce priveşte despărţirea de Prigoană. Ieri dupăamiază, soţia afaceristului s-a întâlnit cu Bogdan Drăghici (foto), preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., cel care vrea să-i împace pe Adriana şi pe deputat. “Deocamdată stăm de vorbă, încercăm o mediere. Nu e nimic bătut în cuie. Vedem ce o să iasă”, ne-a declarat apărătorul Adrianei Bahmuţeanu.
«Cei mici întreabă toată ziua de tati»
Adriana Bahmuţeanu ar putea face pasul spre împăcare pentru binele copiilor lor. Ea ne-a mărturisit în urmă cu câteva zile: “Deşi le-am spus că tati este plecat cu servicul, ei mă întreabă mereu de el. Le este foarte dor de Prigoană. Cred că simt că ceva nu este în regulă între mine şi Silviu. Eu le-am spus doar că tati este la serviciu şi că va veni curând să îi vadă”. (Răzvan Dinu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu