sâmbătă, 18 august 2012

Programeaza-ti mintea

Succesul ecologic






Iata cateva idei cheie folosite pentru obtinerea a ceea ce-ti doresti , bazate pe cateva tehnici practicate de antrenorii motivationali celebri ai timpului:Anthony Robbins, Abraham Hicks, Rhonda Byrnes, si adaptate nevoilor spirituale ale momentului. Astfel, pentru a fi sigur ca obiectivul tau este unul ecologic, verifica posibilele impacte ale acestuia asupra celor din jur, tu decizi daca succesul tau va influenta pozitiv lumea, adica membrii echipei tale, asa cum ii denumeste Anthony Robbins.
Pasul 1 Afla ce-ti doresti.
Afla ce iti doresti, si programeaza-ti mintea pentru a avea acele lucruri, inainte ca altii sa ti-o programeze. Nu uita ca viata nu e decat o oglinda a gandurilor tale. Multi oameni se concentreaza pe ceea ce nu-si doresc, si exact acele lucruri le primesc, pentru ca viata le oglindeste. De aceea este important sa stim ce ne dorim, si sa determinam si alti oameni sa inteleaga ceea ce vor. Iar acela este un adevarat success!

Pasul 2 Vizualizeaza rezultatul.
Nu mai amana, motive se gasesc slava Domnului, dar tu realizeaza-ti visul. Ca atare, lucreaza la el sistematic, dar nu inainte de a vizualiza rezultatul mult propus. Te poate ajuta sa iti asezi pe birou o poza sau ceva sa-ti aminteasca de tinta propusa. Apoi motivatia va fi mult mai mare, avand in fata o imagine clara a ceea ce vrei sa realizezi.Te ajuta sa consideri ca deja ai dobandit lucrul respectiv, asa cum este explicat in cartea “ Secretul”.
Pasul 3 Pe locuri, fii gata,Porneste!!
Poti folosi diverse trucuri pentru a te auto motiva si a grabi pornirea activitatii: poti asculta o muzica care iti place, poti lucra impreuna cu cineva, iti poti evalua calitatile si puterea ta de munca, alungand in acelasi timp, gandurile negative din minte. De multe ori amani inceperea unui lucru de frica ca nu-l vei reusi, dar numai cine nu munceste nu greseste si chiar si din greseli putem invata. Asa ca nu mai ezita, porneste la treaba! 


Pasul 4 Modeleaza-ti gandirea!
Cel mai usor mod de a-ti modela destinul este prin intermediul gandirii. Inlocuieste gandurile limitatoare cu cele puternice si motivante! Aminteste-ti ca gandul este cel ce sta la baza actiunii, asa cum actiunea sta la baza caracterului, iar acesta din urma este determinantul destinului nostru.
Pasul 5 Fii energic!
Pastreaza un echilibru intre suflet si corp.Dupa fiecare mica reusita acorda-ti timp doar pentru tine, pentru a medita in liniste. Fa sport, miscare, relaxeaza-te, dormi cel putin 7-8 ore pe noapte. Pentru o minte relaxata, ne trebuie un corp relaxat si energic. De asemenea, exista o mare conexiune intre ceea ce mancam si energia pe care o avem. Se stie ca o alimentatie lejera si plina de cereale, legume, fructe este cea mai indicata pentru un nivel ridicat de energie.
Pasul 6 Iubeste-ti coechipierii!
De multe ori nu realizam ca facem cu totii parte din aceeasi echipa. Considera-i pe ceilalti coechipieri, si ca trebuie sa contribui la fericirea lor. Daca facem ceva impotriva lor, este ca si cum ne-am sabota echipa. O data ce intelegem si ii ajutam pe cei din jur, vom fi mai pozitivi, lucru care ne va ajuta sa realizam orice. Si cel mai important, nu ne vom mai plictisi niciodata pentru ca intotdeauna vor fi si mai multi oameni gata sa primeasca contributia noastra.
Pasul 7 Prezenta-compasiune-recunostinta
Fii prezent in fiecare moment, adopta modelul lui Eckhart Tolle din “Puterea Prezentului” si bucura-te de fiiecare clipa pentru ca este singura care exista. Traind in prezent, adaugam calitate oricarei activitati, reusind astfel sa ne cladim un viitor de success. Fii recunoscator de tot ceea ce ai realizat, pentru tot ce ai deja, precum suntem sfatuiti in cartea “Secretul”, integreaza compasiunea in viata ta, realizand ca tot ceea ce faci ii afecteaza, pe cei din jur, si este alegerea ta daca impactul este negativ sau pozitiv. Fa tot ce iti sta in putiinta pentru ca tu si cei din jur sa aveti mereu o vibratie pozitiva, si atunci, conform legii atractiei, lucrurile mult dorite se vor indrepta spre tine.
Pasul 8 Entuziasm si auto-educare
Incurajeaza-te permanent, inconjoara-te de oameni energici si pozitivi ca si tine, continua sa te auto-educi zilnic, folosind masivele resurse moptivationale existente (Anthony Robbins, Dale Carnegie, Jack Canfield, Brian Tracy etc) ce iti pot arata calea potrivita.
Fii perseverent, urmeaza-ti visul, orice amanare este o frana in realizarea lui. Asa ca ridica ancora care te tine la tarm, paraseste fara nici o amanare siguranta portului si porneste intr-o c
alatorie de vis!
Fie ca dorintele tale sa se implineasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu